“Als allround grafisch ontwerper in Aalsmeer en omgeving ben ik van veel markten thuis. Van huisstijlen tot jaarverslagen en van websites tot foldermateriaal. Ik geef je advies op maat en verras je met originele ontwerpen. Zo geef ik jouw bedrijf visuele aantrekkingskracht.

Ik kan je onder meer helpen bij art direction & beeldtaal, ontwerp en realisatie. Over elk van die diensten lees je hieronder meer.”

art direction

ART DIRECTION EN BEELDTAAL

Heb je behoefte aan een totale visuele uitstraling? Daar help ik je graag bij. Dat doe ik natuurlijk vanuit een duidelijke visie. Ik zoek uit wat je behoeften zijn en waar je bedrijf voor staat. Dat vertaal ik naar een beeldtaal die bij je bedrijf en bij je doelgroep past. Daarbij gaat het om branding: ik zorg ervoor dat de sfeer en beleving van jouw merk in al je beeldtaal tot uiting komt.

Ik kan bijvoorbeeld een huisstijl met logo, kleurenpalet en typografie voor je samenstellen. Ook een siteontwerp of een compleet huisstijlhandboek maak ik graag voor je. Zelfs een visueel totaalconcept is mogelijk, waarbij ik eventueel samenwerk met fotografen of illustratoren.

ONTWERP

Beelden zeggen soms meer dan 1000 woorden. Daarom wil je een ontwerp dat aanspreekt en dat echt bij je bedrijf past. Daar help ik je met plezier bij. Als grafisch ontwerper maak ik graag een creatief en strak ontwerp voor jouw online en offline communicatie-uitingen. Brochures, magazines, flyers, verpakkingen, advertenties of banners – ik draai er mijn hand niet voor om. Ook voor onder meer autobelettering en point-of-salematerialen (posters, banieren, etc.) kun je bij mij terecht. Ik vertaal jouw boodschap en wensen naar een verrassend ontwerp waar jij 100% achter staat.

grafisch ontwerp
inspiratiekaarten Home made By

REALISATIE

Wil je niet alleen een mooi ontwerp, maar wil je dat ook gerealiseerd hebben? Je wilt bijvoorbeeld dat je website ook echt live staat. Of je wilt je brochure gedrukt hebben en je banieren geleverd krijgen. Moet lukken! Door mijn samenwerking met onder meer tekstschrijvers, fotografen en drukkers kan ik je altijd aan de juiste persoon koppelen. Op verzoek kan ik je zelfs de hele realisatie uit handen nemen. Zodat jij tijd en energie overhoudt voor andere dingen.

INTERESSE IN MIJN DIENSTEN?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen als grafisch ontwerper? Neem contact met mij op. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.