“Ik maak niet zomaar een mooi plaatje, maar een doordacht ontwerp dat past bij de corporate identity van je bedrijf.”

Een grafisch ontwerp is meer dan alleen een mooi plaatje. Ik geloof dat een ontwerp niet alleen mooi, maar ook origineel en functioneel moet zijn. Ik zorg ervoor dat de identiteit en het verhaal van jouw bedrijf ook in je vormgeving terugkomen. Daarom denk ik als ervaren ontwerper uitgebreid met jou mee. Samenwerking met jou als opdrachtgever staat daarbij centraal. Zo komen we tot een mooi resultaat dat bij je bedrijf past. 

Als grafisch ontwerper ben ik allround. Met mijn frisse blik weet ik iedere opdracht te vertalen naar een inhoudelijk en creatief ontwerp. Daarbij begeleid, ontwikkel en produceer ik communicatie-uitingen van begin tot eind. Dat doe ik natuurlijk niet zomaar, maar vanuit een duidelijke visie. En met oog voor jouw wensen, voor je doelgroep en voor je corporate identity. Zo zorg ik ervoor dat de sfeer en beleving van jouw merk goed naar voren komen.

WAAR IK VOOR STA ALS GRAFISCH ONTWERPER?

Bij mijn werkwijze staan drie pijlers centraal: samenwerking, professionaliteit en van A tot Z.

SAMENWERKING

Een goede samenwerking met jou als opdrachtgever is voor mij essentieel. Ik geloof dat je het meeste kunt bereiken door ideeën uit te wisselen en elkaar goed te begrijpen. Daarbij staan jouw marketingstrategie en doelgroep altijd voorop.

Ik begin dan ook met vragen stellen en samen met jou een richting bepalen. Zo weet ik precies wat jij wilt uitstralen. Juist daardoor kan ik jouw vraag vertalen naar een passend ontwerp. 

Professionaliteit

Bij mij kom je niet voor een mooi plaatje, maar voor een doordacht en origineel ontwerp. Ik hanteer een professionele werkwijze en heb 20+ jaar ervaring. Bij mij zit je dan ook goed voor een mooie visuele vertaling van jouw boodschap. 

Ik denk altijd vanuit de functie van design, vanuit merken én vanuit gebruikers. Daardoor kan ik ontwerpen maken die kloppen. Tot in de details. Voor jou, maar ook voor je doelgroep.  

Van A tot Z

Ik begeleid, ontwikkel en produceer communicatie-uitingen van A tot Z. Daarbij vertaal ik je corporate identity door naar alle kanalen. Van visitekaartje tot website. Van nieuwsbrief tot jaarverslag. Ik verzorg al je uitingen tot in de puntjes. 

Tevreden ben ik pas als jij dat ook bent. Waar nodig kan ik ook voor je schakelen met o.a. fotografen, tekstschrijvers en drukkers uit mijn netwerk. Zo kan ik je volledig ontzorgen. 

MIJN AANPAK

Voor bedrijven en ondernemers ontwerp en realiseer ik onder meer huisstijlen, brochures, magazines, flyers, POS-materiaal en websites. Van advies tot realisatie – ik help je graag. Er is geen opdracht te groot of te klein.

Ik begin altijd met een gesprek met jou als opdrachtgever. Tijdens dat gesprek bepalen we samen de richting en jouw wensen. Ik denk met je mee over de beste acties, lever creatieve input en geef je advies voor passende ontwerpen. Welke communicatiemiddelen zet je in? Wat wil je uitstralen? En welk doel heb je voor ogen? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op die vragen. Op basis daarvan maak ik een plan van aanpak, inclusief kostenindicatie. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt. Daarna kunnen we samen jouw plannen realiseren.

werkwijze grafisch ontwerper

BENIEUWD NAAR EEN GREEP UIT MIJN PROJECTEN?

Waar kan ik jou bij helpen?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen als grafisch ontwerper? Neem contact met mij op. Dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je.