Elise Hollestelle

“Een perfect kloppend plaatje creëren mét een verhaal. Dat is waar ik gelukkig van word. En wat ik als grafisch ontwerper elke dag doe.”

Mijn naam is Elise Hollestelle. Als grafisch ontwerper geef ik bedrijven visuele aantrekkingskracht. Dat doe ik door voor bedrijven smaakvolle visuele totaaloplossingen te creëren. Oftewel, ik kom niet zomaar met een “mooi plaatje”, maar maak doordachte ontwerpen die tot in de puntjes kloppen. Vanuit de identiteit van een bedrijf denk ik mee over een passende vormgeving. 

Of het nu gaat om je huisstijl, de art direction van een fotoshoot of het ontwerp en de realisatie van een jaarverslag – ik lever een ontwerp af dat jou en je doelgroep verrast. Kenmerkend voor mijn ontwerpen is elegantie, creativiteit en een mooie combinatie van beeld en typografie. En dat altijd met oog voor detail. Juist bij een mooi ontwerp geloof ik in de kracht van de kleinste details.

Meer dan 20 jaar ervaring // Grafisch ontwerpen doe ik al van jongs af aan. Het begon ooit met een stage bij een reclamebureau. Daar ontdekte ik: grafisch ontwerpen is wat ik wil doen. Van die passie heb ik mijn werk gemaakt. In 22 jaar tijd heb ik veel bedrijven blij mogen maken met mijn ontwerpen en concepten. Precies dat doe ik nog elke dag met veel plezier. 

Al met veel A-merken heb ik mogen samenwerken. Zo heb ik vijf jaar lang samen met een zakenpartner een eigen ontwerpbureau gehad, waarvoor ik producties en creaties maakte voor merken als KPN, Wella en Landis. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan in de retail- en fashionbranche. Ik heb onder meer de grafische afdeling opgezet voor het modemerk Claudia Sträter en heb als Art Director voor Expresso Fashion een volledige upgrade van de imagefotografie gerealiseerd. 

Over Elise

Freelance grafisch ontwerper // Sinds 2016 werk ik als freelance grafisch ontwerper voor opdrachtgevers als Home Made By, Batian Flowers en Sylt Support. Ik vind het geweldig om passende ontwerpen te maken voor verschillende bedrijven – van grote merken tot ambitieuze zzp’ers. Door mijn werk ontmoet ik veel inspirerende mensen. En kan ik steeds weer mijn creativiteit gebruiken om iets écht moois te creëren.

Oog voor detail // Als persoon ben ik gedreven en sociaal, en heb ik altijd oog voor de wereld om me heen. Ook in mijn vrije tijd laat mijn oog voor detail me niet los. Hoe zijn advertenties ontworpen? Hoe ziet een logo eruit? Welke kleuren zijn er gebruikt? Heel fascinerend vind ik dat! Als het plaatje perfect klopt, kan ik daar oprecht gelukkig van worden. Maar al helemaal gelukkig ben ik als ik perfect passende ontwerpen voor mijn klanten mag maken.

BENIEUWD NAAR EEN GREEP UIT MIJN PROJECTEN?

wat anderen zeggen...

Mag ik ook jou aan een mooi ontwerp helpen dat echt bij je bedrijf en doelgroep past?

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Dan denk ik graag met je mee.